Berättelsen Om Fintrent

Fintrent är en Professionell renovering, städ och Bygg firma i Stockholm, Uppsala och Västerås för båda privat och företagskunder. Vi ser till att både företagare och privatpersoner får det lättare i vardagen. Städning och byggarbete är en krävande syssla och vi vet att du har många valmöjligheter när du funderar på att hyra städtjänst eller byggtjänst för hem eller kontor. Vi ser oss som det absolut bästa städ och bygg firma i branschen och trots våra höga krav på kvalitet, strävar vi ständigt efter att förbättra oss för att möta dina behov.

Fintrent journey

Iden till Fintrent föddes under 2016

Fintrent startade med en ung kille, med stora drömmar och en vision.  en utbildat och passionerat kille som letade alltid efter nya och innovativa metoder inom städ och bygg bransch. Hela iden startade från en kreativ tanke för att förändra bilden av städ och bygg branschen.

Han var inte intresserad av de gamla sättet att tillhandahålla tjänster. Människor som var inte ägare av ett företag. Han tänkte att kunderna ska känna sig trygg och också  veta hur företaget anställer personal.   Det kändes otryggt att inte veta någonting om företaget, vem man skulle släppa in i sitt hem eller hur de anställda hade det på jobbet. Och där någonstans föddes tanken. Finns det inte bättre sätt att driva städbolag på?

Nu har organisationen vuxit sig men de stora drömmarna och visionen finns kvar!  Fintrent fokus ska alltid ligga på Kunderna.  Att göra någonting som gör gott och betyder något för andra.  Att vi i allt vi gör fokuserar på det som är viktigast – människan. Vi ska ha branschens nöjdaste kunder och stoltaste medarbetare!

Och inte nog med det. Vi ska förändra branschen!  Vår filosofi är att när våra personal mår bra och trivs på jobbet så kommer de att göra ett jobb i galaxklass.

Ansvar, Bemötande & kvalitet

Våra ledord är ansvar, bemötande och kvalitet och detta genomsyrar hela verksamheten. Detta tillsammans med vår vision om att ha branschens nöjdaste kunder och medarbetare blir en oslagbar kombination. Vi alla tar ett ansvar både inom och utanför företaget. Alla våra medarbetare levererar ett bemötande i världsklass och tjänsterna som vi utför är av högsta kvalitet! Det är Ansvar, Bemötande & Kvalitet!

Vår verksamhet

Välj oss på grund av vårt goda rykte. Vårt namn står för kvalitet och kundservice. De kunder vi hjälper är beroende av oss för detaljorienterad och konsekvent städning och bygg arbete.

Avdrag

Du använder rot- och rutavdraget genom att utföraren gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du sedan har betalat begär utföraren utbetalning från Skatteverket. Om Skatteverket beviljar utbetalning till utföraren förifylls beloppet i din inkomstdeklaration.

Vanliga frågor

Många av våra kunder har specifika frågor om våra tjänster. Här är några av de vanliga frågor som vi får på våran firma..

Jobba hos oss

Vi har bestämt oss för att bli ledande inom utvecklingen av arbetsmiljö i Fintrent. Vi behöver dig som är lyhörd, tydlig, handlingskraftig och gillar att ta ansvar. Här har du chansen att göra något livsviktigt. På riktigt!

Fintrent APP

I Fintrent app kan du enkelt boka tjänster som städning, fönsterputs, flytt, enklare hantverk och många andra tjänster. Vi finns i Stockholm, Uppsala och Västerås. Som abonnemangskund ger appen dig full koll på dina bokningar, timbank, RUT-avdrag och dina fakturor.

Kontakt

Håll Kontakt Med Oss.Kontakta oss för att en gratis offert.  Ange vad behöver du hjälp med och fyll i formuläret och boka online för en gratis offert förfrågan, där du snabbt får svar på det bästa priset och lämpligaste tid för en professionell städning eller bygg arbete  av Din bostad i Stockholm, Uppsala och Västerås.