Kostnadsfri hembesök

Beskriv ditt projekt och få gratis offert

Få jobbet gjort av Fintrent

BOKA ONLINE OCH FÅ 5% RABATT! Ange vad behöver du hjälp med och fyll i formuläret och boka online för en gratis offert förfrågan, där du snabbt får svar på det bästa priset och lämpligaste tid för en professionell städning eller bygg arbete  av Din bostad i Stockholm, Uppsala och Västerås. Boka online och begär kostnadfrit hembesök.

Så här fungerar det

Beskriv ditt projekt

Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med bästa alternative.

få gratis offert

Få grattis offert, vi skickar bästa förslag till din begäran.

Sätt igång!

signera elektronisk avtal och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

Vanliga frågor

  1. Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med bästa alternative.
  2. Få grattis offert, vi skickar bästa förslag till din begäran.
  3. signera elektronisk avtal och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

Ju mer information du lämnar om uppdraget, desto större chans är att du får bättre svar. Tänk på att få med all information i beskrivningen.

Dina uppgifter publiceras aldrig offentligt och besvarar vi så fort vi kan. Du blir kontaktad av Fintrent försäljare via telefon eller e-post.

Vi läser alltid genom alla förfrågningar och arbetar effektivt för att du snabbt ska få hjälp. Vanligtvis blir du kontaktad av oss inom en dag från det att du gjort din förfrågan.

Innan du väljer oss rekommenderar vi alltid att du kollar upp vilka certifikat, kvalitetsstämplar, försäkringar och eventuella branschtillhörigheter som krävs för arbetet för att säkerställa att företaget har dessa. be om referensuppdrag på arbete som de utfört tidigare. Allt för att göra dig tryggare i ditt val. När du valt Fintrent är det klokt att skriva ett avtal där vi kommer överens om alla detaljer och vad som ska göras.

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad (rot). Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rotavdrag. Läs mer

Du kan göra avdrag för hushållsnära tjänster, inklusive flyttjänster, reparation och underhåll av vitvaror och IT-utrustning (RUT). Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rutavdrag. Läs mer

Ja, från och med 1 augusti 2016 så gäller RUT-avdraget även för flytthjälp.