Fintrent erbjuder ekologisk städning, Ekologiska Produkter och ekologisk Rådgivning. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster som gör det möjligt för oss att bygga upp personliga och långsiktiga relationer med våra kunder. Vi erbjuder miljövänlig städning då vi endast använder oss av naturliga rengöringsprodukter utan giftiga kemikalier.

Ange vad behöver du hjälp med och fyll i formuläret och boka online för en gratis offert förfrågan

Vad är ekologisk städning ?

Med ekologisk städning avses användning av städningsmetoder och produkter med miljövänliga ingredienser och arbetssätt som utformats för att befrämja människors hälsa och omgivning. När du använder vår miljövänlig städning, väljer du ett hälsosammare alternativ för din behov. Personer med astma eller allergier bör undvika starka dofter och kemikalier, såsom blekmedel och ammoniak.

Om du befinner dig i Stockholm, Uppsala eller Västerås och behöver ekologisk städning, tveka inte att ringa oss. Vårt team kommer gärna att visa hur lätt det är att hålla hemmet rent. Ekologisk städning innebär att vi använder säkra och naturliga produkter i all städning. Vi använder inga giftiga kemikalier som kan orsaka irritationer, allergier eller de som avge dålig lukt.

Nöjdhetsgaranti!

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av Fintrent och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd kund garanti.

Ekologisk städning för bostad

Fintrent Ekologisk städning tjänster tillhandahåller högkvalitativa och prisvärda ekologisk städning för bostadsfastigheter.

Ekologisk städning för företag

Fintrent erbjuder ett stort utbud ekologisk städtjänster för butiker och kontor med högsta kvalitet.

Ekologisk flyttstädning

Vi på Fintrent kan erbjuda professionell ekologisk flyttstädning  före och efter flytt samt ett komplett serviceprogram för städning.

Efter fest ekologisk städning

Varför inte låta festen vara längre och låta Fintrent ta ansvar för ekologisk städning efter festen.

Skydda vår natur för framtida generationer med ekologisk städning

Vanliga rengöringsmedel innehållet mycket kemikalier för att göra städningen enklare. Men de flesta av dessa giftiga ämnen har en skadlig inverkan på miljön – och för vissa innebär de på sikt hälsoproblem. Som ett ekologiskt städföretag använder vi bara 100% naturliga, giftfria produkter som gör rent lika effektivt utan att skada naturen.

Vi på Fintrent månar om miljön och vill skydda vår natur för framtida generationer. Vi ser som vårt uppdrag att så långt som möjligt förhindra att giftiga kemikalier används vid ekologisk städning. Om vi månar om vår planet är dock inget som påverkar kvaliteten på vårt arbete och vi förstår att det är resultatet som räknas. 

städ och bygg

SS 62 78 01 är en nordisk standard tidigare kallad INSTA800, som används för att i förväg beskriva och i efterhand utvärdera städkvaliteten i en given lokal – oberoende av vilka städsystem, frekvenser eller metoder som används. Utvärderingen ska ske omedelbart efter utförd städning (städfirma Stockholm).

Standarden kan användas i alla typer av byggnader och lokaler. Städkvaliteten beskrivs av sex olika kvalitetsnivåer. Kvalitetsnivåerna bestäms av det tillåtna antalet föroreningar.

Kvalitetsnivåerna relateras till lokalstorlekar och inte till typen av lokaler. Oavsett om det är en produktionslokal eller en lokal i ett kontorshus, ett sjukhus, en järnvägsvagn eller en färja, är det storleken av lokalen som bestämmer det tillåtna antalet föroreningar för en viss kvalitetsnivå.

Standarden gäller enbart för daglig städning. Standarden omfattar inte kontroll av städrelaterade serviceuppgifter som till exempel påfyllning av toalettartiklar, blomskötsel, service och påfyllning av kaffeautomater eller returpappershantering. Sådana uppgifter regleras i städavtalet.

Nivå noll är den lägsta kvalitetsnivån, medan nivå fem beskriver städresultatet på den högsta nivån. Det ger kunden möjlighet att välja den kvalitetsnivå som passar till respektive lokal. För varje lokal ska kunden definiera vilken kvalitetsnivå som krävs för fyra objektgrupper: inventarier, väggar, golv och tak.

Nedan ges några exempel på vad som kan finnas i varje objektgrupp.

  • Inventarier – bord stolar, tavlor, skåp, toalettstolar, handfat, lösa speglar
  • Väggar – väggytor, dörrar, eluttag, paneler
  • Golv – golv, golvgavlar, trösklar, trappor
  • Tak – takytor, rör, takarmaturer

Grön ekologisk städning

Fintrent erbjuder kunderna möjlighet att främja hälsa och välbefinnande genom vårt gröna rengöringsprogram. Vi är stolta över att vara en av de första företag som erbjuder en komplett miljövänlig städning tjänster. Våra kunder kommer får del av våra erfarenheter av att använda naturliga och ekologiska rengöringsmedel från växtbaserade ingredienser. Vi är ett starkt utbildat team med lång erfarenhet, konkurrenskraftig prissättning och vi sätter alltid kundens behov i första hand. Våra produkter är oparfymerade, helt naturliga och miljövänliga.

Fördelarna med en ekologisk städning

  • Bättre luftkvalitet
  • Säkrare produkter för hud och ögon
  • En renare miljö
  • Färre antibakteriella ämnen
  • Trygghet om vad som används på ditt kontor
ekologisk städning