Fintrent erbjuder flyttstädning i Stockholm, Uppsala och Västerås. Att flytta är jobbigt även utan att du behöver tänka på att städa. Låt Fintrent sköta flyttstädning efter en lång dag av packning eller uppackning. Oavsett om du flyttar till en ny bostad eller lämnar en gammal hus, Fintrent kommer att göra stor skillnad. Oavsett om du hyr din bostad eller lägenhet, eller om du som fastighetsägare vill göra rent till nästa hyresgäst, är vårt motto att göra ett jobb av bästa kvalitet.

Ange vad behöver du hjälp med och fyll i formuläret och boka online för en gratis offert förfrågan

Stressfri flyttstädning i Stockholm

Att flytta kan vara stressigt och vi på FintRent förstår helt hur du känner. Som en av de bästa städfirmorna tillhandahåller vi proffsig, stressfri, detaljorienterad och prisvärd Flyttstädning i Stockholm. FintRent förstår att det kan vara jobbigt att göra en flyttstädning, särskilt om du vill få det perfekt. Det är därför vi erbjuder dig vår Flyttstädning i Stockholm som uppfyller alla dina behov. Vi på FintRent anpassar vårt arbete efter ditt schema och ger dig en stressfri städning. Vi utlovar högsta kvalitet till alla våra kunder och ger dig ett komplett utbud av flyttstädning.

Vi är experter på flyttstädning och vårt professionella team vet exakt vad som krävs för en perfekt flyttstädning. Vi kan minska på stressen betydligt och utföra en professionellt städning av dina lokalerna. Vi ger dig hjälp av professionellt utbildade städare som specialiserat sig på flyttstädning för att ge dig högsta möjliga kvalitet. Våra tjänster finns tillgängliga 7 dagar i veckan. Vill du ha städning under helgen tar vi inga extra avgifter. Vi står också för alla nödvändiga rengöringsmateriel och all utrustning.

Inflyttning

Med en ordentlig inflyttningsstädning kan nya husägare och hyresgäster veta att deras nya bostad har städat och putsats från golv till tak. Vi rekommenderar alltid att du städar innan du packar upp dina saker. 

Flyttstädning i Stockholm
Flyttstädning i Stockholm

Utflyttning

När rummen är tomma (eller nästan tomma) är det dags att få ditt hus eller din lägenhet ser  bättre ut än när du först kommit in. Vissa lägenheter och hus kan behöva en enkel flyttstädning medan andra kräver en mer utförlig checklista som innefattar allt från spisen till badrumsgolvet.

Nöjdhetsgaranti!

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av Fintrent och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd kund garanti.

Checklistan över Flyttstädning i Stockholm

Kök

Flyttstädning i Stockholm
 • Rengöring av kyl och frys både invändigt och utvändigt (frys enbart om den är avfrostad)
 • Rengöring av spis invändigt, utvändigt och bakom (bakom enbart om spisen är utdragen)
 • Rengöring av diskmaskin, invändigt och utvändigt
 • Rengöring av skåp, lådor och bänkar både invändigt och utvändigt (invändigt enbart om de är tomma)
 • Rengöring av dörrar, lister, kontakter, fönsterbrädor och lampor
 • Dammsugning och våttorkning av golv

Bad och toalett

Flyttstädning i Stockholm
 • Rengöring av dusch och badkar (under badkar enbart om framsidan är borttagen)
 • Rengöring av handfat och toalett
 • Rengöring av kranar
 • Rengöring av väggar och kakel
 • Rengöring av vitvaror både invändigt och utvändigt
 • Rengöring av avlopp och ventiler
 • Rengöring av skåp, lådor och bänkar både invändigt och utvändigt
 • Avtorkning: speglar och lampor
 • Dammsugning och våttorkning av golv

Övriga rum

Flyttstädning i Stockholm
 • Dammsugning och våttorkning av golv
 • Rengöring av dörrar, lister, kontakter, fönsterbrädor och lampor
 • Rengöring av garderober både invändigt och utvändigt (invändigt enbart om de är tomma)
 • Damning av väggar och tak
städ och bygg

SS 62 78 01 är en nordisk standard tidigare kallad INSTA800, som används för att i förväg beskriva och i efterhand utvärdera städkvaliteten i en given lokal – oberoende av vilka städsystem, frekvenser eller metoder som används. Utvärderingen ska ske omedelbart efter utförd städning (städfirma Stockholm).

Standarden kan användas i alla typer av byggnader och lokaler. Städkvaliteten beskrivs av sex olika kvalitetsnivåer. Kvalitetsnivåerna bestäms av det tillåtna antalet föroreningar.

Kvalitetsnivåerna relateras till lokalstorlekar och inte till typen av lokaler. Oavsett om det är en produktionslokal eller en lokal i ett kontorshus, ett sjukhus, en järnvägsvagn eller en färja, är det storleken av lokalen som bestämmer det tillåtna antalet föroreningar för en viss kvalitetsnivå.

Standarden gäller enbart för daglig städning. Standarden omfattar inte kontroll av städrelaterade serviceuppgifter som till exempel påfyllning av toalettartiklar, blomskötsel, service och påfyllning av kaffeautomater eller returpappershantering. Sådana uppgifter regleras i städavtalet.

Nivå noll är den lägsta kvalitetsnivån, medan nivå fem beskriver städresultatet på den högsta nivån. Det ger kunden möjlighet att välja den kvalitetsnivå som passar till respektive lokal. För varje lokal ska kunden definiera vilken kvalitetsnivå som krävs för fyra objektgrupper: inventarier, väggar, golv och tak.

Nedan ges några exempel på vad som kan finnas i varje objektgrupp.

 • Inventarier – bord stolar, tavlor, skåp, toalettstolar, handfat, lösa speglar
 • Väggar – väggytor, dörrar, eluttag, paneler
 • Golv – golv, golvgavlar, trösklar, trappor
 • Tak – takytor, rör, takarmaturer

Boka Flyttstädning i Stockholm online

Det är den tiden på året igen, dags att packa upp och flytta. När ditt hyresavtal är slut måste du ta hand om den irriterande skrubben i lägenheten, eller så riskerar du att förlora din deposition. Men vem har tiden att städa? Var inte rädd, Fintrent är här! Så istället för att skrubba ditt hem hela dagarna, varför inte schemalägga en erfaren Fintrent arbetare för att ta hand om städningen? De kan göra allt från att skrubba dina golv och handfat, detaljer i möblerna, till att lappa spikhål. Luta dig tillbaka och låt den erfarna Fintrent få ditt hem att lysa som aldrig innan!

 Bara boka en städning. Med bara några klick får en Fintrent att ditt nya hem ser bäst ut. Det betyder att du ska kolla in alla objekt på din uppgiftslista. Tänk att damm sätta lamporna och fläktarna, skrubba brickan och badkaret och fönstren. Vi vet att ett nytt hem är en chans för en nystart, och det finns inget bättre sätt att börja färskt.

Glöm stressen och låt Fintrent sköta din Flyttstädning i Stockholm!

Att göra en noggrann städning innan man flyttar är viktigt. Detta är dock lätt att missa.  När allt kommer omkring har du viktigare saker att göra, som att flytta in i ditt nya hem. Fintrent erbjuder flexibel flyttstädning i Stockholm, Uppsala och Västerås för att underlätta din flytt. Oavsett om du flyttar ut ur ditt gamla hem eller flyttar in i ett nytt kan vi sköta hela din städning.

Fastighetsägare och nya hyresgäster är ofta väldigt noggranna och krävande när det gäller flyttstädning. Lämna det till oss på Fintrent så att det blir korrekt utfört. Vi har lång erfarenhet av flyttstädning. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga och nöjda med vår service. Därför anpassar vi oss efter ditt behov och åtgärdar alltid anmärkningar inom 24 timmar.

Städning i Stockholm

Vanliga frågor om Flyttstädning i Stockholm

När hyresgäster och ägare flyttar från en fastighet, kommer de att behöva genomgående städning så att fastigheten kan visas i gott skick för nya hyresgäster och ägare.

Du själv vill väl självklart att ditt nya hem ska vara skinande rent när du flyttar in.  Tyvärr brukar hyresvärdar göra ett dåligt jobb när de städar själva och problem kan uppstå efter att nya hyresgäster flyttar in.

Det är aldrig roligt, speciellt när man har viktigare saker för sig. Det är inte roligt att städa upp någon annans smuts.  Se till att din inflyttning blir stressfri genom att anställa professionella städare. Fintrent kan planera allt innan du flyttar in utan krångel.

Fintrent har ett stort nätverk med professionella och erfarna städare. Vi arbetar för att tilldela dig de städare som passar dig.

Våra tjänster är tillgängliga i Stockholm, Uppsala och Västerås.  Vi har även nöjd kund garanti.  Om du eller din hyresvärd av någon anledning inte är nöjd med städningen får du pengarna tillbaka. Vår garantiperiod varar i 72 timmar efter en städning.

Vi jobbar sju dagar i veckan och våra arbetsdagar är mellan 8:00 och 18:00.

Vi använder endast miljövänliga produkter.

Kontakta gärna oss vid eventuella frågor, antingen via vår email: ​[email protected] eller via telefon: 076 9000 930.