På Fintrent tar vi din Fönsterputsning i Stockholm på allvar. Vi erbjuder en fullständig professionell Fönsterputsning i Stockholm med fokus på kundens önskemål. Dessutom erbjuder vi kostnadseffektiv och professionell Fönsterputsning för bostads och butik. Fönstren är ditt ansikte mot utåt. De släpper in naturen i ditt hem och ditt företag, så att du ser dagsljus och sol. Välskötta och rena fönster gör att hela rummet ser välstädat och snyggt ut, vilket skapar en trevlig och gästvänlig atmosfär.

Ange vad behöver du hjälp med och fyll i formuläret och boka online för en gratis offert förfrågan

Yttre och Inre fönsterputsning i Stockholm

Våra fönsterputsare är beredda att städa både utsidan och insidan av dina fönster. Inre fönsterputsning är det perfekta tillägget till den yttre fönsterputsningen. Vi utför allt arbete noggrant. Det är inte så lätt att själv putsa fönster utan att det blir stänk och ränder. Vi hjälper dig att putsa dina fönster professionellt. Vi putsar in- och utvändigt och mellan fönstren så att du kan titta ut ordentligt igen! Att putsa fönster är en konst och att få till det kan kräva såväl akrobatiska färdigheter som stort tålamod. Våra fönsterexperter erbjuder bästa möjliga fönsterputs och gör jobbet lika snabbt som effektivt. Anlita oss för din fönsterputs.

Fönsterputsning i Stockholm

Nöjdhetsgaranti!

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av Fintrent och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd kund garanti.

Fönsterputsning i Stockholm

Fördelar med att använda professionell Fönsterputsning i Stockholm

Smutsiga fönster kan verkligen dra ner helhetsintrycket på ditt hus eller din butik. Vissa människor försöker själva putsa fönster, men fördelarna med att använda proffs är viktigare än du tror. Fördelen med att hålla fönstren rena är man skyddar dem från att förstöras. Glaset blir med tiden översållat med luftföroreningar:

 • Oxidation (från fönster inneslutna i skärmar och metallramar)
 • Hårda mineraler (från byggverksamhet och sprinklersystem)
 • Havsluft kan skada glas
 • Försurat regn kan skada glas
 • Solljus kan skada glas
 • Stänk (silikon, färg, murbruk och mer)

Visst är professionell Fönsterputsning i Stockholm ett bra alternativ. Och när du överväger fördelarna med att anställa proffs som oss, förstår du kanske att det är väl värt priset!

städ och bygg

SS 62 78 01 är en nordisk standard tidigare kallad INSTA800, som används för att i förväg beskriva och i efterhand utvärdera städkvaliteten i en given lokal – oberoende av vilka städsystem, frekvenser eller metoder som används. Utvärderingen ska ske omedelbart efter utförd städning (städfirma Stockholm).

Standarden kan användas i alla typer av byggnader och lokaler. Städkvaliteten beskrivs av sex olika kvalitetsnivåer. Kvalitetsnivåerna bestäms av det tillåtna antalet föroreningar.

Kvalitetsnivåerna relateras till lokalstorlekar och inte till typen av lokaler. Oavsett om det är en produktionslokal eller en lokal i ett kontorshus, ett sjukhus, en järnvägsvagn eller en färja, är det storleken av lokalen som bestämmer det tillåtna antalet föroreningar för en viss kvalitetsnivå.

Standarden gäller enbart för daglig städning. Standarden omfattar inte kontroll av städrelaterade serviceuppgifter som till exempel påfyllning av toalettartiklar, blomskötsel, service och påfyllning av kaffeautomater eller returpappershantering. Sådana uppgifter regleras i städavtalet.

Nivå noll är den lägsta kvalitetsnivån, medan nivå fem beskriver städresultatet på den högsta nivån. Det ger kunden möjlighet att välja den kvalitetsnivå som passar till respektive lokal. För varje lokal ska kunden definiera vilken kvalitetsnivå som krävs för fyra objektgrupper: inventarier, väggar, golv och tak.

Nedan ges några exempel på vad som kan finnas i varje objektgrupp.

 • Inventarier – bord stolar, tavlor, skåp, toalettstolar, handfat, lösa speglar
 • Väggar – väggytor, dörrar, eluttag, paneler
 • Golv – golv, golvgavlar, trösklar, trappor
 • Tak – takytor, rör, takarmaturer

Saker att tänka på Fönsterputsning i Stockholm

Innan

Mejla in uppgifter om antalet fönster, spröjs lösa eller fasta, överkanten av fönster över 26 m och uppgifter på er som kund. Vi återkopplar med offert och en tid för putsning.

Kontrollräkning

När vi kommer ut och putsar gör vi samtidigt en kontrollräkning. Ev justering av pris kan ske om uppgifterna inte stämde.

Fast pris eller timpris

Fast pris på abonnemang och du bestämmer om du vill lägga till insidan samt ev övervåning. Vanligast är att abonnera utsida fönsterputsning på bottenplan där det syns mest och 2 ggr om året beställs komplett fönsterputsning som innefattar alla våningar med 2 el 4 sidig putsning. Insidan är oftast som timpris, men går att få som fast pris Vid utvändig fönsterputs ingår alltid att vi torkar av fönsterbleck

Tillägg

Vanliga frågor om Fönsterputsning i Stockholm

Professionella fönsterputsare kommer till din bostad med legitimationer och arbetskläder och fordon med företagsmärke. De är lokala fönsterputsare med stor erfarenhet och är medlemmar i sitt förbund.

Våra fönsterputsare är beredda att städa både utsidan och insidan av dina fönster. 

Detta är något som vi inte kan ta hand om.

Om det går att nå från marken och att vårt tvättsystem når det kommer vi rengöra det.

Bara om fönstren kan nås inifrån fastigheten.

Alla fönster kan rengöras från utsidan utan att du är där så länge du ger fönsterputsaren åtkomst att komma fram till fastigheten. Om du vill att dina fönster ska rengöras även på insidan måste du ge oss en nyckel.

Det beror på hur mycket det regnar. Vanligtvis bedömer fönsterputsaren väderförhållandena under dagen, och om det är omöjligt att tillhandahålla tjänsten kommer du bli informerad så att du kan boka om till en annan dag.

Våra fönsterputsare är fullt försäkrade och certifierade. Vi är fullständigt försäkrade och det är arbetsgivarnas ansvar när vi utför fönsterputsning hos dig.

Hela södra, västra, östra och norra Stockholm samt Uppsala och Västerås

Om städlaget har fastnat i trafiken, kommer du att meddelas och informeras om när de kommer.

Våra arbetstider är 08:00 till 18:00 – Tänk dock på att vi måste ha dagsljus för att utföra fönsterputsning.

Ja, när du bokar kan du dra nytta av förmånliga rabatter genom att kombinera olika tjänster. Fönsterputsning beställs ofta av hyresvärdar och hyresgäster vid flyttstädningar.

Fönsterputsare använder toppmoderna vattenmatade skaft och renat vatten endast vid yttre fönsterrengöring.

För fönsterputsning inomhus: Våra professionella putsare använder skrapor, miljövänliga rengöringsmedel och stegar för att kunna nå upp.

Samma metoder används vid rengöring av verandafönster. Städarna rengör alla rutor, ramar och trösklar. Om verandan har träramar rengör städarna endast glaset, detta för att minimera eventuella skador.

Vid regelbunden fönsterputsning från Fintrent ges en rabatt jämfört med enstaka tjänster. Du garanteras också att alltid få det arbete du vill ha. Vi rekommenderar att du bokar in arbetet cirka en gång varannan månad. Hur ofta du vill ha tjänsten varierar givetvis beroende på behov. Å andra sidan förbättras utseendet på din fastighet med regelbunden professionell fönsterputsning.

 • Enkla och dubbla fönster,
 • Skjutfönster;
 • Franska dörrar;
 • Små och stora burspråk;
 • Takfönster;
 • Verandafönster;
 • Och många fler