Vi erbjuder golvvård i Stockholm för bostäder och butiker. Kakel- och väggrengöring och rengöring av hårda golv för de som vill ha det bästa golvvård för sina hem och kontor. Våra professionella golvvård utförs av utbildade städare som kombinerar avancerad teknik och innovativa produkter med årtiondens erfarenhet. Vi har erfarenhet av att bibehålla och förbättra utseendet på dina golv.

Ange vad behöver du hjälp med och fyll i formuläret och boka online för en gratis offert förfrågan

Fräscha upp Dina golv med golvvård i Stockholm

Den bästa vården av hårda golv, passar både butiker och hem. Skydda dem, ge dem attraktiv glans och en hållbar och vacker yta. Professionell golvvård ger ditt golv det perfekta utseendet. Hårda golv blir tråkiga och smutsiga med tiden, och vi ger tillbaka deras ursprungliga glans! Vi erbjuder golvvård till båda privat och företags kunder. 

Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder ett komplett utbud av golvvård dygnet runt för att fräscha upp dina golv. Är du redo att anlita ett professionellt team som drivs av utmärkt kundservice och kvalitetsarbete? Våra tjänster är tillgängliga dygnet, så vi kan arbeta med hänsyn till ditt schema. Ring oss för att få en gratis offert.

Nöjdhetsgaranti!

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av Fintrent och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd kund garanti.

golvvård i Stockholm

golvvård i Stockholm för en privatkunder

Fintrent tillhandahåller golvvård i Stockholm, Uppsala och Västerås. Fintrent erbjuder  städning av klinker och puts till kunder som vill få sina hem så bra ut som möjligt. Vi har erfarenhet av att förbättra och behålla utseendet på både heltäckningsmattor och trägolv samt även andra sorters golv. För att säkerställa att de blir så rena som möjligt diskuterar vi dina behov för att utveckla och genomföra våra golvvård, uppfylla era specifika krav och anpassa oss efter ditt schema.

städ och bygg

SS 62 78 01 är en nordisk standard tidigare kallad INSTA800, som används för att i förväg beskriva och i efterhand utvärdera städkvaliteten i en given lokal – oberoende av vilka städsystem, frekvenser eller metoder som används. Utvärderingen ska ske omedelbart efter utförd städning (städfirma Stockholm).

Standarden kan användas i alla typer av byggnader och lokaler. Städkvaliteten beskrivs av sex olika kvalitetsnivåer. Kvalitetsnivåerna bestäms av det tillåtna antalet föroreningar.

Kvalitetsnivåerna relateras till lokalstorlekar och inte till typen av lokaler. Oavsett om det är en produktionslokal eller en lokal i ett kontorshus, ett sjukhus, en järnvägsvagn eller en färja, är det storleken av lokalen som bestämmer det tillåtna antalet föroreningar för en viss kvalitetsnivå.

Standarden gäller enbart för daglig städning. Standarden omfattar inte kontroll av städrelaterade serviceuppgifter som till exempel påfyllning av toalettartiklar, blomskötsel, service och påfyllning av kaffeautomater eller returpappershantering. Sådana uppgifter regleras i städavtalet.

Nivå noll är den lägsta kvalitetsnivån, medan nivå fem beskriver städresultatet på den högsta nivån. Det ger kunden möjlighet att välja den kvalitetsnivå som passar till respektive lokal. För varje lokal ska kunden definiera vilken kvalitetsnivå som krävs för fyra objektgrupper: inventarier, väggar, golv och tak.

Nedan ges några exempel på vad som kan finnas i varje objektgrupp.

  • Inventarier – bord stolar, tavlor, skåp, toalettstolar, handfat, lösa speglar
  • Väggar – väggytor, dörrar, eluttag, paneler
  • Golv – golv, golvgavlar, trösklar, trappor
  • Tak – takytor, rör, takarmaturer

Golvvård i Stockholm för företagskunder

Renligheten och utseendet på dina golv reflekterar din verksamhet. Vårt jobb är att hjälpa till att se till att de fortsätter se bra ut under hela året. För att göra det, utför vi golvvård genom ett omfattande system som kombinerar avancerad teknik, innovativa produkter och decennier av erfarenhet. Från heltäckningsmattor till trägolv och alla andra golvbeläggningar.

golvvård i Stockholm