Här finns Fintrent nära dig

Välkommen till ett Fintrent nära dig. Vi erbjuder städtjänster och byggtjänster över hela Stockholm, Uppsala och Västerås. Klicka på länk nedan för att läsa mer om städning och byggtjänster på din ort.

Ange vad behöver du hjälp med och fyll i formuläret och boka online för en gratis offert förfrågan

Stockholm

Är du bosatt i Stockholm och behöver hjälp med städ eller bygg? Vi finns bland hela Stockholm län. Att ha kontrakt med Fintrent är ett sätt att få tid över till annat, och att få hjälp i hemmet helt efter dina önskemål. Kontakta oss och få en fri offert.

Uppsala

För dig som är intresserad av städhjälp och byggtjänster i Uppsala kan vi på Fintrent hjälpa dig! Från Björklinge i norr till knivsta med omnejd i söder. Från Järlåsa och Ramsta i väst till Alunda och Almunge i öst.

Västerås

Välkommen till Fintrent i Västerås. Vi erbjuder städhjälp och byggtjänster från Skälby till Viksäng och i närliggande orter som Örebro, Enköping och Eskilstuna. Vi städar alla typer av hem oavsett om du bor i lägenhet, villa, radhus eller på en gård i Västerås så hjälper vi dig med regelbunden städning av erfarna städare. vi hjälper dig också med alla byggtjänster med duktiga och utbilda bygg personal.