Fintrent erbjuder hemstädning i Stockholm. De flesta av våra kunder väljer en regelbunden rutin med hemstädning i Stockholm varannan vecka. Erbjuder vi städning såväl en enda gång, dagligen, månadsvis, veckovis, under semestern eller akut. En hemstädning i Stockholm kan frigöra många timmar då du kan göra annat. Du kommer att bli nöjd med vår hemstädning i Stockholm. Vi älskar det vi gör och vi ger våra kunder högsta kvalitet!

Ange vad behöver du hjälp med och fyll i formuläret och boka online för en gratis offert förfrågan

Vad är ingå i hemstädning i Stockholm?

Kök

Ditt kök kommer att skina från golv till tak. Diskhoar, bänkskivor och golv är bara några av det som kommer städas med perfekt resultat (städning av köket).

hemstädning i Stockholm
 • Avtorkning: köksluckor
 • Avtorkning: dörrar och lister
 • Avtorkning: vitvaror utvändigt
 • Avtorkning: kakel ovanför diskbänk
 • Rengöring av diskbänk, bänkskiva och kranar
 • Dammsugning och våttorkning av golv
 • Tömning av papperskorgar
 • Rengöring under diskbänken

Bad och toalett

Njut av ett rent badrum som rengjorts med våra miljövänliga rengöringsmedel. Badkar, duschar, handfat, bänkskivor, golv med mera kommer att skrubbas fläckfria.

hemstädning i Stockholm
 • Rengöring av dusch och badkar (rengöring badkar)
 • Rengöring av handfat och toalett
 • Rengöring av kranar
 • Avtorkning: väggar och kakel
 • Avtorkning: speglar
 • Avtorkning: möbler och vitvaror utvändigt
 • Dammsugning och våttorkning av golv
 • Tömning av papperskorgar

Sovrum

Genom att ge dig ett välstädat och dammfritt sovrum med bäddade sängar skapar vi de bästa förutsättningarna för att du ska sova riktigt gott (rengöra sovrum).

hemstädning i Stockholm
 • Dammsugning, golv och mattor
 • Våttorkning av golv
 • Avtorkning: möbler, lampor, ramar samt andra fria ytor.
 • Avtorkning: element, dörrar och lister
 • Bäddning av sängar
 • Tömning av papperskorgar

Nöjdhetsgaranti!

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av Fintrent och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd kund garanti.

Regelbundna hemstädning i Stockholm

Alla vanliga hemstädning i Stockholm anpassas efter dina behov och budget. Det är underbart att komma till en ren och städad hem. Att hålla ditt hem rent innebär ett hälsosamt boende för dig och din familj.

Har du trött på att städa hemmet? Låt oss hjälpa dig med hemstädning så att du och din familj får tid till annat. Med ett abonnemang hos oss får du tid över till annat och ditt hem hålls städat, vecka efter vecka. Vi erbjuder hemstädning i Stockholm till båda privatpersoner och företagskunder. Du väljer själv vad du vill få hjälp med och hur ofta. För oss är det viktigt att kunden känner sig trygg med oss i sitt hem och vi anpassar oss därför efter kundens önskemål om tider och nyckelhantering. Vi har självklart tystnadsplikt och diskuterar aldrig våra kunder med utomstående. Du har alltid samma person som kommer hem till dig på regelbundna tider och hjälper dig med det som du specificerat på förhand. Du kan själv välja om du vill ha hemstädning i Stockholm varje vecka, varannan vecka eller en gång per månad.

städ och bygg

SS 62 78 01 är en nordisk standard tidigare kallad INSTA800, som används för att i förväg beskriva och i efterhand utvärdera städkvaliteten i en given lokal – oberoende av vilka städsystem, frekvenser eller metoder som används. Utvärderingen ska ske omedelbart efter utförd städning (städfirma Stockholm).

Standarden kan användas i alla typer av byggnader och lokaler. Städkvaliteten beskrivs av sex olika kvalitetsnivåer. Kvalitetsnivåerna bestäms av det tillåtna antalet föroreningar.

Kvalitetsnivåerna relateras till lokalstorlekar och inte till typen av lokaler. Oavsett om det är en produktionslokal eller en lokal i ett kontorshus, ett sjukhus, en järnvägsvagn eller en färja, är det storleken av lokalen som bestämmer det tillåtna antalet föroreningar för en viss kvalitetsnivå.

Standarden gäller enbart för daglig städning. Standarden omfattar inte kontroll av städrelaterade serviceuppgifter som till exempel påfyllning av toalettartiklar, blomskötsel, service och påfyllning av kaffeautomater eller returpappershantering. Sådana uppgifter regleras i städavtalet.

Nivå noll är den lägsta kvalitetsnivån, medan nivå fem beskriver städresultatet på den högsta nivån. Det ger kunden möjlighet att välja den kvalitetsnivå som passar till respektive lokal. För varje lokal ska kunden definiera vilken kvalitetsnivå som krävs för fyra objektgrupper: inventarier, väggar, golv och tak.

Nedan ges några exempel på vad som kan finnas i varje objektgrupp.

 • Inventarier – bord stolar, tavlor, skåp, toalettstolar, handfat, lösa speglar
 • Väggar – väggytor, dörrar, eluttag, paneler
 • Golv – golv, golvgavlar, trösklar, trappor
 • Tak – takytor, rör, takarmaturer

Njut av tiden du har!

Städning av ditt hus kan ta några hel dag eller till och med en hel helg. Vill du inte ägna tiden på annat än städning? Eller kanske har du inte tid eller lust att göra det. Fintrent kan städa ditt hem så att du kan göra något annat! Vårt mål är din tillfredsställelse. Vi gör det extraordinära varje dag och ger dig ledig tid så du kan njuta av livet.

Oavsett om du behöver veckovis, varannan vecka, månadsvis eller tillfällig hemstädning i Stockholm, kommer våra professionella städare att få dig att känna dig bekväm och nöjd med ditt hem. Vi kan anpassa din städplan efter dina behov och de flesta kunderna planerar i regelbundna städtjänster:

 • En gång i veckan: Detta är en populär lösning för de som har mycket att göra.
 • Varannan vecka: Denna tjänst fungerar bäst för hjälp med allmän underhåll
 • En gång i månaden: Vi ger ditt hem en noggrann städning när du behöver det.

Hur mycket kostar hemstädning i Stockholm?

Städ priser beror på typen av städning och storlek. Ytterligare tjänster som fönsterputsning eller rengöring av kylen bidrar till din slutliga kostnad. Många städföretag erbjuder rabatter och paketavtal för att ställa in ett veckovis eller månatligt städavtal. Vår prisguide för hemstädning täcker alla viktiga aspekter och hjälper dig att fatta ett väl informerat beslut.

Innan ditt hem städas kommer Fintrent att ge ditt hem en genomgång så att de kan beräkna hur mycket de kommer att debitera dig. hemstädning kan debitera en fast avgift, per timme eller per kvadratmeter. Genomgången gör det möjligt för oss att bedöma hur rent ditt lokal redan är, hur mycket arbete vi behöver göra och eventuella strukturella eller röriga problem som kan göra det svårt för ossatt städa.

24/7 online booking

Kunder kan boka städtjänster online dygnet runt från var som helst. Det är en webbaserad programvara. Det bästa är att du får bokningar för möten även utanför våra normala öppettider. Allt som kunder kommer att behöva göra är att välja en tjänst, välja datum och tid och bekräfta bokningen. Det kan inte bli lättare!

Vanliga frågor om hemstädning i Stockholm

Din hemstädning kommer att följa en lista över rengöringsuppgifter som gjorts i förväg, men om du vill kan du kan lägga till något i listan.

Det finns ingen anledning att förbereda något eftersom du alltid kan lita på att vi tar med våra egna rengöringsprodukter och vår egen utrustning. Om du har egen utrustning kan vi istället använda din dammsugare, mopp, handdukar, svampar och rengöringsmedel.

Det finns inga inblandade kontrakt. Vi ber bara att du säger till 7 dagar i förväg du vill säga upp ditt städabonnemang.

Självklart, se bara till att hålla dig till samma schema så att städaren finns tillgänglig för dig.

Ja, vi kommer först att kontrollera tillgängligheten för din nuvarande städare och se om de kan komma vid någon annan tidpunkt. Vi kan skicka en annan städare om din är inte tillgänglig.

Se till att kontakta oss så snart som möjligt och vi kommer att göra vårt bästa för att kompensera dig.

Om detta någonsin inträffar, då kommer vi att ordna en ersättare för städaren och ett besök från en kvalitetskontrollant.

Det här ingår inte som en del av hemstädningen men vi har professionella tjänster och fönsterputsare för att ta hand om dessa uppgifter.

Nej, tar den här tjänsten hand om tvätten endast om det finns en tvättmaskin.

Bara om det är inom 5 minuter gångavstånd från hemmet.

Visst, låt oss bara veta när och vi ordnar gärna detta.

Vi ser till att informera dig och en annan städare kommer till ditt hem.

Se bara till att informera oss minst 48 timmar i förväg.

Våra tjänster är tillgängliga även på helgdagar. Om du vill hoppa över ett besök från en vanlig hemstädare, bara kontakta oss 48 timmar i förväg.

Eftersom det vid bokning av regelbunden städning ges en rabatt.

Absolut inte, allt ingår i den slutliga räkningen du får.

Från 8:00 till 18:00, samt även på helger och helgdagar.

Ja. Fintrent är fullt försäkrad med ansvarsförsäkring för att skydda ditt hem så du slipper oroa dig.

Vi tillhandahåller städtjänster i Stockholm, Uppsala och Västerås.

Läs igenom våra städ-checklistor över tjänster vi utför för varje typ av städning.

Ja. Vi har allt som behövs för att städa ditt hem.

Vi är stolta att kunna erbjuda professionell städning för hem och kontor. Vi anställer städare som är stolta över sina högkvalitativa tjänster. Efter att ha genomgått en omfattande bakgrundskontroll, utbildas vi varje medlem i vår team noggrant på varje nivå av våra detaljerade städningsplaner. Vi stöder också allt vårt arbete med en 24-timmars garanti. Dessa är bara några av de många anledningar till varför kunder litar på Fintrent.