Jobba hos Fintrent

Vi har bestämt oss för att bli ledande inom utvecklingen av arbetsmiljö i Fintrent. Vi behöver dig som är lyhörd, tydlig, handlingskraftig och gillar att ta ansvar. Här har du chansen att göra något livsviktigt. På riktigt!

Vi söker Personal

Hos Fintrent finns möjligheten för dig att utvecklas och växa inom företaget. Vi är ett växande städ och bygg företag som inom snar framtid kommer vara i behov av flera städ och bygg personal Med olika talanger. Fintrent finns i StockholmUppsala och Västerås och vi söker personal På dessa tre stad.

Krav på dig som sökande

  • Erfarenhet inom städ och bygg arbete.
  • Talar och förstår svenska.
  • Kunna ta dig runt om i Stockholm, Uppsala och Västerås med kommunaltrafik.
  • Kunna arbeta i hem eller lokal där det finns husdjur som exempelvis hund och katt.
  • Inte vara allergisk mot något som vanligtvis förekommer i ett lokal.

 

Plus I Kanten

  • Körkort och bil är en fördel, men inget krav.
  • Erfarenhet inom fönsterputs är en fördel, men inget krav.

Kvalifikationer

Vi på Fintrent söker dig som är noggrann och ansvarsfull.  Du som sökande ska vara social och serviceinriktad då större delen av arbetet kommer att utföras hos återkommande kunder. Utbildning och/eller erfarenhet inom städning är en fördel, en förutsättning för arbetet är att du har arbetat med service till kunder eller människor i annat sammanhang. Det är viktigt för dig att hålla tider, göra ett bra jobb och följa instruktioner men när det dyker upp en ny situation är du flexibel och har lätt för att hitta en lösning.

Du har ett stort digitalt intresse och känner dig bekväm med användning av smartphone och dator. För att kommunikation och rutiner ska fungera behöver du ha kunskaper i svenska språket motsvarande lägst kurs D i SFI eller modersmål. Vi ser gärna också att du kan engelska i tal och skrift. Körkort för bil är önskvärt.. Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet.