Fintrent erbjuder den bästa kontorsstädning i Stockholm. Vi vet hur viktigt det är att för dig göra ett bra intryck på dina kunder och andra som besöker dina lokaler. Människor känner sig motiverade och kan tänka klarare när man arbetar i en ren kontorslokal. Vår städpersonal är stolta för sitt arbete. Vi jobbar hårt för att hålla byggnaden så ren och säker som möjligt. Vi har loggböcker och kundansvariga för varje byggnad och strävar efter att vara mer aktiv än våra konkurrenter. Du kan nå alla kundansvariga dygnet runt, 7 dagar i veckan, när det gäller akuta situationer. Låt oss ta hand om dina bekymmer så att du tryggt kan lämna din kontorsstädning i Stockholm till oss! Vi tillhandahåller kontorsstädning i Stockholm till kunder över hela Stockholm. Fintrent erbjuder en 100% nöjdhetsgaranti på all kontorsstädning.

Ange vad behöver du hjälp med och fyll i formuläret och boka online för en gratis offert förfrågan

Fintrent kontorsstädning i Stockholm för alla Typer av Företag

Om ditt företag håller till i en klinik eller skola, en liten eller stor kontorsbyggnad, levererar vi professionella kontorsstädning i Stockholm som hjälper till att främja hälsosamma arbetsmiljöer och hålla din byggnad skinande ren. När det gäller ditt kontor, städar vi alla skrymslen och vrår så de blir helt rena. Från golv till tak, toaletter till kök, ger vi bästa möjliga miljö för dina anställda.

Vi är tillgängliga vid behov, vid vilken tid som helst. Vi erbjuder kontorsstädning i Stockholm dygnet runt i Stockholm, och vi arbetar gärna utanför kontorstid. Vi erbjuder kontorsstädning i Stockholm för skolor, kyrkor, vårdinrättningar, kontorsbyggnader, och mycket mer. Vi anpassar våra arbetstider för din specifika byggnad och dina lokaler.  Vi tar inte bara hand om stora och smutsiga jobb, utan även tar även med små detaljerade jobb.

Nöjdhetsgaranti!

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av Fintrent och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd kund garanti.

Vad är damm och var kommer det ifrån?

Det beror på. Damm utifrån består huvudsakligen av pollen och sporer från växter. Även småpartiklar av jord far omkring i luften. Inomhus utgörs damm främst från hår, från människor och djur, död hud, textilfibrer och smuts som vi tar med oss utifrån på med våra kläder och skor.

Varför är det viktigt att dagligen hålla rent?

Den främsta orsaken är givetvis de anställdas hälsa. En bakteriefri och hygienisk kontorsmiljö innebär mindre sjukskrivningar och högre produktivitet. Dessutom förbättrar en välskött arbetsyta, företagets rykte och personalens allmänna trivsel.

kontorsstädning i Stockholm

Få Din Egen checklista om kontorsstädning kontorsstädning i Stockholm

Dagligen

 • Tömma avfalls- och papperskorgar, rengöra och desinficera där det behövs.
 • Damma horisontella ytor, såsom stolar, bänkar, bord och andra möbler och ytor;
 • Torka och rengöra matlagnings- och serveringsområden;
 • Dammsuga alla hårda golv och mattor. Boka professionell rengöring gång varje eller varannan må Den genomsnittliga kostnaden är oöverträffad när det gäller värde för pengarna.
 • Använder desinfektionsmedel för att tvätta alla hårda golv;
 • Plockar upp och ner i kontorets diskmaskin och fyller på lagret med toalettpapper, handdukar, ansiktsservetter och handtvål;
 • Torkar alla innerglas, strömbrytare, dörrkarmar och handtag;
 • Rengör och sanerar alla handfat, handduks-automater/handdukshängare.
 • Sterilisera toaletter och urinoarer;
 • Rengör väggar, speglar, tavlor och tavelramar;
 • Dammar och torkar datorskärmar, tangentbord, skrivbordsytor och telefoner.

Varje vecka

 • Gör rent rena väggar, målade ytor, och ta bort eventuell spindelväv;
 • Polera glas, speglar och metallytor;
 • Putsa fönster inne och ute (om möjligt),
 • Polera alla hårda ytor, golv och konferensbord;
 • Tömma kylskåp från mat, rengöra och desinficera;
 • Fylla på tvålautomater;
 • Rengöra alla köksmaskiner.

En gång i månaden

 • Dammsuga tygstolar och annan stoppning;
 • Kontrollera och rengöra ventilerna;
 • Polera och underhålla hårda golv.
städ och bygg

SS 62 78 01 är en nordisk standard tidigare kallad INSTA800, som används för att i förväg beskriva och i efterhand utvärdera städkvaliteten i en given lokal – oberoende av vilka städsystem, frekvenser eller metoder som används. Utvärderingen ska ske omedelbart efter utförd städning (städfirma Stockholm).

Standarden kan användas i alla typer av byggnader och lokaler. Städkvaliteten beskrivs av sex olika kvalitetsnivåer. Kvalitetsnivåerna bestäms av det tillåtna antalet föroreningar.

Kvalitetsnivåerna relateras till lokalstorlekar och inte till typen av lokaler. Oavsett om det är en produktionslokal eller en lokal i ett kontorshus, ett sjukhus, en järnvägsvagn eller en färja, är det storleken av lokalen som bestämmer det tillåtna antalet föroreningar för en viss kvalitetsnivå.

Standarden gäller enbart för daglig städning. Standarden omfattar inte kontroll av städrelaterade serviceuppgifter som till exempel påfyllning av toalettartiklar, blomskötsel, service och påfyllning av kaffeautomater eller returpappershantering. Sådana uppgifter regleras i städavtalet.

Nivå noll är den lägsta kvalitetsnivån, medan nivå fem beskriver städresultatet på den högsta nivån. Det ger kunden möjlighet att välja den kvalitetsnivå som passar till respektive lokal. För varje lokal ska kunden definiera vilken kvalitetsnivå som krävs för fyra objektgrupper: inventarier, väggar, golv och tak.

Nedan ges några exempel på vad som kan finnas i varje objektgrupp.

 • Inventarier – bord stolar, tavlor, skåp, toalettstolar, handfat, lösa speglar
 • Väggar – väggytor, dörrar, eluttag, paneler
 • Golv – golv, golvgavlar, trösklar, trappor
 • Tak – takytor, rör, takarmaturer

Tidsbesparande förmåner

Ditt företags personal har antagligen ingen tid att oroa sig för städning i deras arbetsmiljö under sin hektiska arbetsvecka. Att anställa en kvalificerad professionell kontorsstädning i Stockholm kommer att spara dig mycket tid och göra så att du kan fokusera din tid på ditt företag utan distraktioner.

Hälsofördelar

Det är viktigt att ta hand om anställda genom att tillhandahålla hygieniska arbetsmiljöer. Regelbundna saneringar av experter hjälper till att avvärja damm, bakterier och allergener. Dina medarbetare kommer att känna sig starka och friska, vilket hjälper dem att göra sitt bästa arbete.

Motiverande atmosfär

Våra omgivningar påverkar vårt humör, koncentration och entusiasm. Dina anställda kommer att utföra sina uppgifter utan problem i ett ny städat kontor. Saker kommer att göras snabbare och mer noggrant.

Gör ett bra intryck

Konkurrensen är alltid hård mellan företag så det är viktigt att tänka på hur kunder uppfattar dig och får sitt första intryck. Din arbetsyta återspeglar företagets bild. Så renheten på dina kontor kan vara det som skiljer dig från övriga företag. Kunder kommer att flockas till dina skinande lokaler!

Varför ska du använda kontorsstädning i Stockholm?

Det finns många fördelar med professionell kontorsstädning. När du har upplevt alla fördelarna med professionell kontorsstädning, kommer du fråga dig själv varför du inte har bokat det tidigare.

Boka kontorsstädning i Stockholm Online

Arbetsplatsen ska vara en professionell och ren miljö. Upprätta städregler och procedurer för ditt företag så att ditt team vet om hur arbetsplatsen ska se ut och vad de behöver göra för att hålla det i gott skick. Du vill ha ett rent och snyggt kontor, men du är inte säker på vad du kan förvänta dig av ett städföretag? Kommer de att möta dina behov? Kommer de att vara grundliga, effektiva och vänliga? Välj Fintrent om du vill boka kontorsstädning online. Få kontorsstädning och ha en snygg och spännande arbetsplats hela tiden.

kontorsstädning i Stockholm

Hur mycket kostar kontorsstädning i Stockholm?

Behöver du kontorsstädning regelbundet? Det kan påverka priserna på städningen. Det fakturerade priset, återspeglar inte alltid den tjänst du får från ett kontorsstädning företag. Du bör tänka på följande punkter innan du anställer ett kontorsstädning företag.

 1. Är det ett professionellt kontorsstädning företag?
 2. Har företaget ett gott rykte och feedback / recensioner från marknaden?
 3. Erbjuder de gratis plats uppskattningar / offerter och garanterad nöjdhetspolicy?
 4. Använder de professionellt skrivna kontrakt och avtal för att skydda sig själva och ditt företag från ansvar om något skulle hända?
 5. Är de försäkrade, licensierade, bundna och en registrerad affärsenhet hos skatteverket?
 6. Är städarna lyhörda med expertis? Prova på deras tjänster innan ni anställer företaget och deras tjänst på lång sikt.

Vad kostar kontorsstädning per timme? De flesta människor har ingen aning om de kontorsstädning priser och tjänster som erbjuds så låt oss hjälpa dig. Vanligtvis beror kostnaden på kontorets storlek, hur smutsigt kontoret är, vilka tjänster som begärs och hur många timmar det kommer att ta att städa det. Ibland kommer kända städföretag att debitera mer än det vanliga kontorsstädning företaget, men det kanske inte är det bästa valet. Vi ger dig en uppfattning om priser på kontorsstädning  och vilka frågor du ska ställa.

Vanliga frågor om kontorsstädning i Stockholm

Nej, du behöver inte registrera dig för något. Båda parter arbeta utifrån ett skriftligt förslag som listar de kontorsstädning tjänster som tillhandahålls och kostnaderna för dem. Du kan göra ändringar i din städning och till och med avsluta kontorsstädning tjänster genom att bara ringa till oss.

Absolut! Om du inte är nöjd med något av städningen, skickar vi en handledare som löser problemet omedelbart och drar av kostnaden på nästa faktura. Om du inte är nöjd, får vi inte betalt! När du investerar i kvalitetsmässig kontorsstädning, får du också kvalitet, varje gång!

Några exempel på de som anställer städföretag är butiker, skolor, företag, kontor, kyrkor, restauranger och vårdinrättningar.

Fintrent rengör möbler och fönsterglas, städar kakel och rensar toaletter. Kunder som vill ha kontorsstädning kan fråga även andra specifika städningsuppgifter.

Fintrent erbjuder kontorsstädning för både små och stora lokaler. Om en kund vill ha en kontorsstädning kan ett team damma, tömma sophinkar och städa toalettgolv på en regelbunden basis, då är detta vad som tillhandahålls. Vi strävar efter att möta alla våra kunders behov.

Vid en professionell kontorsstädning städar teamet kontoret och toaletten; men de nöjer sig inte med att dammsuga golv och städa toaletter. De ser till att toalettpapper fylls på liksom tvålbehållare. De anser sig inte klara med jobbet förrän toaletten skiner och kranen blänker!

Fintrent förstår att det är viktigt att hålla nivån av bakterier  i skolans klassrum till ett minimum. Fintrent använder miljövänliga rengöringsmedel för att grundligt sanera och samtidigt skydda elevernas hälsa. Rengöring av skrivbord, stolar, golv, toaletter och innerfönster är bara några av de tjänster som Fintrent erbjuder skolor. Personalen på Fintrent kan också hjälpa skolpersonalen så att se till att elever och besökare vistas i en säker, välskött miljö.

Vissa verksamheter kan behöva fler städtjänster, som exempelvis vårdinrättningar, men de allra flesta verksamheter behöver återkommande likadana städtjänster. På så sätt får ditt företag en mer professionell och renare miljö. Dessutom finns det en mängd olika specifika städningar för olika typer av verksamheter.

Om du bor i ett av följande områden, kan du få hjälp av teamet på Fintrent med städning: Stockholm, Uppsala och Västerås.

Du kan gärna begära bokning via vår kundservice. Du får då tala med en representant på kundtjänsten för att diskutera olika uppgifter.

Du kan få en snabb offert genom att ange information för kontorsstädning tjänster på bokningssidan. Offerten kontrolleras av en representant för företaget när du skickar oss en förfrågan eller ringer till oss.

Ja. Fullständigt försäkrade och kan ge ersättningar vid behov.

Städare följer en prioriteringslista som fastställs när bokningen görs. Om du har några speciella önskemål kan du dessutom uppge dem för oss.

Ja, vi kan ordna detta åt dig. Men vi ber er att hålla er till samma dagar och tider varje vecka så att vi kan schemalägga samma städare för dig.

Om detta händer, gör vi allt för att kompensera dig.