Fintrent erbjuder byggservice i Stockholm för dina behov och trivs med mixen av stora och små projekt. Därför utför Fintrent alla typer av byggarbeten, nybyggnationer, ombyggnationer, renoveringar och tillbyggnader från fönsterbyte och golvläggning till kök, badrum, ett nytt garage eller ditt nya hus från grunden.Alla projekt är lika viktiga och vi tar dem med samma omsorg och engagemang oavsett storlek. Kontakta oss redan i dag, vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök. För privatpersoner finns självklart möjlighet att njuta av ROT-avdrag.Fintrent AB har ett gott samarbete med lokala entreprenörer i Stockholm. Det gör att vi kan hjälpa dig med alla delar i ditt byggprojekt, från start till mål. Enkelt, smidigt och tryggt – både för dig som kund och för oss.

Ange vad behöver du hjälp med och fyll i formuläret och boka online för en gratis offert förfrågan

Så här fungerar det

Beskriv ditt projekt

Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med bästa alternative.

få gratis offert

Få grattis offert, vi skickar bästa förslag till din begäran.

Sätt igång!

signera elektronisk avtal och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

byggservice i Stockholm

Fintrent är en pålitlig och erfaren leverantör av byggservice i Stockholm. Fintrent erbjuder totalentreprenad och sköter hela processen från planering till slutförande. Vi bygger nya hus och villor samt utför mindre byggarbeten vid behov -ombyggnationer, tillbyggnader, takläggning m.m. Med lång och gedigen erfarenhet inom byggservice i Stockholm har Fintrent både privatpersoner och företag som kunder. Fintrent är din byggentreprenör i Stockholm. Anlita en erfaren och pålitlig byggfirma för ditt byggprojekt!

byggservice i Stockholm
byggservice i Stockholm

Våra medarbetare har erfarenhet av de flesta typer av arbeten och de har arbetat inom byggbranschen i många år, vilket gör att du som kund alltid kan vara helt säker på att du kan få den hjälp som du behöver, när du vänder dig till oss på Fintrent. Vi lägger ner mycket tid på våra kunder. Det gör att vi alltid i möjligaste mån försöker att anpassa vårt arbete efter kunden i fråga. Om du är intresserad av att få hjälp av vår byggfirma, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Vi ser till att du får den hjälp som du är i behov av och ger oss aldrig innan du är 100 procent nöjd och  gärna ser fram emot att höra från dig.

Nybyggnation

En nybyggnation av ett hus är en väldigt stor, och många gånger kanske till och med den största affär man gör i livet. Därför är det oerhört viktigt att man har rätt medarbetare med sig på resan. Vi på Fintrent har många års erfarenhet av nybyggnationer och hos oss är du i garanterat trygga händer.

Tillbyggnation

Vi har stor kompetens, lång erfarenhet och förmågan att göra det där lilla extra för att du som kund ska få dina önskemål uppfyllda. Tillbyggnation innefattar allt från uppbyggnad av takkupa till utökande av boyta i alla dess former. En tillbyggnation höjer värdet på ert boende och ger ett ofantligt mervärde. Vi hjälper våra kunder genom hela processen, från idé till färdig produkt, och ansvarar för alla aspekter av er tillbyggnation. Att hjälpa våra kunder från drömmar till verklighet är en ära och vi sätter stort värde på förtroendet vi får. Ni kan med gott samvete lämna ert projekt i våra kompetenta händer där vi i samråd med er som kunder ser till att resultatet motsvarar era förväntningar. Vi på Fintrent hjälper dig med att förvandla dina visioner och drömmar till verklighet.

Ombyggnation​

En ombyggnation innebär att du vill bygga om, på eller i en redan befintlig byggnad. Renovera, bygga om, bygga ut, omstrukturera den befintliga planlösningen. Det kan innebär allt från att bygga om och renovera ett vardagsrum till att vi tar upp för nya fönster till att bygga om garaget eller fritidshuset. Med vår samlade breda kompetens kan vi hjälpa er hela vägen, från ritningar och konstruktion till färdigt projekt. Med våra professionella hantverkare så kan vi tillsammans att genomföra byggprojektet. En ombyggnation kan innefatta tjänster som: Ytskiktsrenovering (nya tapeter, målning, golv, fönster, fasad, etc.), Förändring av planlösningen, Konstruktionsritningar, Tillbyggnad eller bygga på extra våningsplan, Inredningar m.m.

Möbelmontering

Våra installations och monteringstjänster erbjuder dig som kund montering och installation av din nyinköpta produkt, till ett fast pris. Lägg inte tid på att samla in offerter. Våra hantverkare är specialister inom det område som innefattar din produkt. Alla installationer och monteringar sker enligt tillverkarens monterings och installationsanvisningar, som gäller för varje bransch gällande regler och normer. Du får även lite tips om materialet som du behöver ha inhandlat. Våra tjänster har full garanti för din trygghet!

Snickerier

I vårt snickeri tillverkar vi bland annat möbler, fönsterbrädor, platsbyggda bokhyllor och garderober samt övriga förvaringslösningar. Din vision är vårt mål och vi skräddarsyr unika kundanpassade lösningar just för er och ert hem. Våra kunder är dels arkitekter och dels medvetna privatpersoner. Vi på Fintrent levererar helhetslösningar – från uppmätning via skiss och produktion till färdig montering. Produktionsmässigt använder vi endast maskiner, verktyg och material av högsta kvalitet för att säkerställa ett resultat utöver det vanliga. Våra snickerier uppfyller alla tänkbara krav vad gäller funktion, hållbarhet och estetik. Vi på Fintrent hjälper dig med att förvandla dina visioner och drömmar till verklighet.

Fasadbyten​

Ett fasadbyte kan göras av olika anledningar. Dels kan ni vilja förändra ert hus ur estetisk aspekt och dels kan ni ha behov av tilläggsisolering ur energisynpunkt. Att byta fasad från exempelvis tegel till trä eller ersätta gammal träpanel med ny och fräsch ger känslan av ett helt nytt hus. Hur viktig man än uppfattar den estetiska förbättringen är det inget mot den energimässiga förbättringen. Uppskattningsvis 20 procent av värmeeffektiviteten försvinner genom väggarna och en fasadrenovering är därför en investering i såväl miljö som ekonomi. Det finns många olika typer av såväl fasadmaterial som isolermaterial att välja mellan. Vi på Fintrent har lång erfarenhet av alla typer av fasadbyten och känner oss trygga i att vägleda er både estetiskt och praktiskt när det är dags för ert hus att få ett ansiktslyft.

Anledning att välja Fintrent byggservice i Stockholm

Bakgrunds kontroller

Alla våra anställda har klarat en bakgrundskontroll. Fintrent granskar sina anställda noggrant för att ge kunder de säkraste och mest pålitliga medarbetarna som respekterar både din lokal och din tid.

utrustning

Det är vårt protokoll att ta med oss ​​alla nödvändiga rengöringsprodukter till ditt lokal. Det finns ingen förväntning för ägaren att ha någonting hemma, eftersom vi är fullt förberedda med alla verktyg och produkter för att slutföra arbetet i din lokal.

Prisvärd

Till skillnad från andra företag som debiterar per timme, debiterar vi unikt efter din hemstorlek. Detta ger en konsistens i prissättningen och underlättar våra kunders sinnesro och budget; du behöver inte oroa dig om någon tar längre tid än nödvändigt för att slutföra arbetet i din lokal. Våra detaljerade medarbetare använder sin tid i enlighet för att ge dig den bästa servicenivån.

Referenser

Vi har många referenser av nöjda kunder vars hem vi har servat. Vi är stolta över att säga att vårt rykte är obemärkt och våra kunder kan vittna om det! 

Lätt betalning

Fintrent är stolta över att kunna erbjuda kunder ett enkelt sätt att betala för sin tjänst. Efter att uppdraget är klar, mejlar vi dig en faktura så att du ska kunna betala med ett kredit- eller betalkort online.

Kundservice

Fintrent strävar efter att ha den bästa kundservice. Från den första kontakten med kunden för en uppskattning tills vi har sopat den sista våningen i ditt hem är det vårt mål att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Erfarenhet

I genomsnitt har våra anställda mer än 10 års erfarenhet. Vi är dedikerade för att utföra högkvalitativt arbete och etablera långa och hållbara relationer med våra kunder.

Full försäkrad

Fintrent har en allmän ansvarsförsäkring. Om några olyckor skulle inträffa, har vi försäkringsskyddet för att fixa det.

100% nöjdhetsgaranti

Fintrent erbjuder alla kunder en 100% nöjdhetsgaranti. Om något skulle vara under din förväntning, ring oss inom 24 timmar så kommer vi ut och gör om det rätt!