Oavsett när du behöver städning i Stockholm, kan vi  hitta de bästa medarbetarna för dina behov så snabbt som möjligt. Hos Fintrent kan du boka olika typer av städning utan att förbinda dig vid något. Fintrent är din pålitliga städleverantör. Våra expertteam har mångårig erfarenhet av städning och är tillgängliga för dig varje dag för alla typer av förfrågningar. Kontakta oss med dina individuella önskemål och Tala med vår kunniga kundservice.

Ange vad behöver du hjälp med och fyll i formuläret och boka online för en gratis offert förfrågan

Städning i Stockholm

Hemstädning

Anlita vår noggranna städpersonal för hemstädning.

Storstädning

Behöver du hjälp med storstädning? Vi hjälper dig.

Kontorsstädning

Är ditt företag i behov av städhjälp? Kontakta oss.

Flyttstädning

Dags att flytta? Vi fixar flyttstädning åt dig.

Fönsterputsning

Våra proffsiga medarbetare tvättar gärna dina fönster.

Golvvård

Låt oss ta hand om golven åt dig.

Trappstädning

Miljövänlig och professionell trappstädning med hög kvalité och prisgaranti.

Visningstädning

Är det dags att byta eller sälja bostad?n kontakta oss. Vi fixar visningstädning åt dig.

Ekologiskstädning

vi endast använder oss av naturliga rengöringsprodukter utan giftiga kemikalier.

Så här fungerar det

Beskriv ditt projekt

Ange vad du behöver hjälp med så matchar vi dig med bästa alternative.

få gratis offert

Få grattis offert, vi skickar bästa förslag till din begäran.

Sätt igång!

signera elektronisk avtal och luta dig tillbaka medan proffsen utför jobbet!

Städning i Stockholm

Behöver hjälp och stöd med städning i hemmet, lägenheten eller kontoret? Söker du professionell städning i Stockholm som du faktiskt kan lita på eller behöver du tillfällig Städning på grund av trötthet eller sjukdom?! Inga problem. Fintrent kommer att ge dig de bästa städarna i närheten så att du kan se fram emot ett rent och snyggt hem varje gång och Våra städare tar med sig alla nödvändiga rengöringsmedel. Deras mål är att ge dig de bästa service till ett mycket bra pris. Oavsett vad du vill att städa kommer Fintrent alltid erbjuda perfekt Städning i Stockholm. Vi stödjer dig i alla form av Städning i Stockholm och därför behöver du inte oroa dig för någonting.

Städning i Stockholm

Priser för Städning i Stockholm med kvalitet och kunden i fokus

Priser för Städning i Stockholm behöver inte kännas dyrt. Vi är proffs och inget städjobb i Stockholm kan skrämma oss. Så tänk på oss och överväg oss när du vill behålla ditt snygga hem i gott skick eller få hjälp ur kaoset. Genom de olika Städning i Stockholm som anges nedan och de unika situationer som uppstår till följd av att vara en fullservice-städfirma, kommer våra priser oundvikligt att variera från kund till kund. Därför är det bäst att alltid kontakta oss för att få korrekt information och pris för just din situation.

 

Golvvård

Pris för golvvård varierar per golvtyp, varav offertförfrågan rekommenderas.

Fönsterputs

 Skicka bilder på alla fasader och fylla i en fönsterputs offertförfrågan. Välkommen med din förfrågan!

Trappstäd

Bostadsrättsföreningar ombedes göra en offertförfrågan. Välkommen med din förfrågan!

städ och bygg

SS 62 78 01 är en nordisk standard tidigare kallad INSTA800, som används för att i förväg beskriva och i efterhand utvärdera städkvaliteten i en given lokal – oberoende av vilka städsystem, frekvenser eller metoder som används. Utvärderingen ska ske omedelbart efter utförd städning (städfirma Stockholm).

Standarden kan användas i alla typer av byggnader och lokaler. Städkvaliteten beskrivs av sex olika kvalitetsnivåer. Kvalitetsnivåerna bestäms av det tillåtna antalet föroreningar.

Kvalitetsnivåerna relateras till lokalstorlekar och inte till typen av lokaler. Oavsett om det är en produktionslokal eller en lokal i ett kontorshus, ett sjukhus, en järnvägsvagn eller en färja, är det storleken av lokalen som bestämmer det tillåtna antalet föroreningar för en viss kvalitetsnivå.

Standarden gäller enbart för daglig städning. Standarden omfattar inte kontroll av städrelaterade serviceuppgifter som till exempel påfyllning av toalettartiklar, blomskötsel, service och påfyllning av kaffeautomater eller returpappershantering. Sådana uppgifter regleras i städavtalet.

Nivå noll är den lägsta kvalitetsnivån, medan nivå fem beskriver städresultatet på den högsta nivån. Det ger kunden möjlighet att välja den kvalitetsnivå som passar till respektive lokal. För varje lokal ska kunden definiera vilken kvalitetsnivå som krävs för fyra objektgrupper: inventarier, väggar, golv och tak.

Nedan ges några exempel på vad som kan finnas i varje objektgrupp.

  • Inventarier – bord stolar, tavlor, skåp, toalettstolar, handfat, lösa speglar
  • Väggar – väggytor, dörrar, eluttag, paneler
  • Golv – golv, golvgavlar, trösklar, trappor
  • Tak – takytor, rör, takarmaturer

Att få ditt hem eller kontor professionellt städning i Stockholm är nödvändigt

Oavsett om det gäller ditt hem eller kontor är vi redo att städa alltsammans och få det att skina som kristall! I dagens hektiska livsstil är det viktigt att hålla rent i hemmet, men de flesta husägare hinner inte lägga tid på städning. Därför är vi glada över att kunna erbjuda våra hem och kontor städning i Stockholm. När du behöver någon som städar ditt hem eller kontor, måste du välja städare som är erfarna och pålitliga. Du hittar alla dessa egenskaper hos våra professionella städare med många års erfarenhet. Högkvalitativa tjänster. Alla våra hem- och kontors Städtjänster är prisvärda och fullständigt konfidentiella för de som bor i Stockholm

Ytterligare Städning i Stockholm

Städning i Stockholm

Din nöjdhet är alltid vår främsta prioritet!

Städning i Stockholm

Vi försöker tillhandahålla alla städning i Stockholm med höga krav för att du ska bli nöjd. Vi drömmer alla om att ha ständigt välstädade lokaler. Därför finns Fintrent för att du ska kunna förverkliga den drömmen. Att vara en av de bästa städning i Stockholm är både givande och utmanande. Att anställa oss för att städa ditt bostad, kontor eller industriområde är dock aldrig svårt, utan du får alltid belöning för det! Vi ger flexibla, öppna och skräddarsydda lösningar för hem och kontors städning i Stockholm som hjälper företag och husägare att minska sina kostnader.

Varför välja Fintrent städning i Stockholm?

Välj oss på grund av vårt goda rykte. Vårt namn står för kvalitet och kundservice. De kunder vi hjälper är beroende av oss för detaljorienterad och konsekvent städning i Stockholm.