VÄSTERÅS

Städhjälp och Byggtjänster i Västerås

Berätta för oss vad du vill ha hjälp med så anpassar vi din städning och Byggtjänster efter det! Regelbunden städhjälp eller ett bygg projekt med Fintrent Västerås innebär att du betalar ett fast belopp varje månad och utöver städning eller bygg arbete även kan nyttja våra andra ROT & RUT-tjänster. Att ha städning och bygg arbete hemma ska vara enkelt, tryggt och säkert.

Kom igång med städning och byggtjänster i Västerås

Välkommen till Fintrent i Västerås. Vi erbjuder städhjälp och byggtjänster från Skälby till Viksäng och i närliggande orter som Örebro, Enköping och Eskilstuna. Vi städar alla typer av hem oavsett om du bor i lägenhet, villa, radhus eller på en gård i Västerås så hjälper vi dig med regelbunden städning av erfarna städare. vi hjälper dig också med alla byggtjänster med duktiga och utbilda bygg personal.

Dina önskemål och behov sammanställs i din kundprofil som ligger till grund för städningen och bygg arbetet så att du får det lika fint resultat varje gång. När du anlitar Fintrent som städ och bygg firma ingår våra miljömärkta städmedel och material  i din arbete. Vill du även få hjälp med att stryka blusar och skjortor eller med att städa balkongen? Vi ordnar det! Om du vill använda ditt RUT och ROT-avdrag dras det direkt på fakturan.

Här finns Fintrent i Västerås

Ekolsund Hallstahammar Salbohed Torshälla
Enköping Hållsta Skogstorp Västerås
Eskilstuna Kolbäck Skultuna Örebro
Fjärdhundra Kvicksund Strängnäs Örsundsbro
Glanshammar Köping Strömsholm
Grillby Ramnäs Surahammar
Ekolsund Hallstahammar Salbohed
Enköping Hållsta Skogstorp
Eskilstuna Kolbäck Skultuna
Fjärdhundra Kvicksund Strängnäs
Glanshammar Köping Strömsholm
Grillby Ramnäs Surahammar
Torshälla Västerås  
Örebro Örsundsbro