Vår Visningsstädning kommer att göra ditt hem gnistrande från golv till tak. Vårt fullt försäkrade team av professionella städare gör det där lilla extra för att du ska uppnå det bästa försäljningspriset för ditt hem. Det är därför Fintrent erbjuder en omfattande Visningsstädning. Vi kommer se till att ditt hem ser fantastiskt ut både innanför och utanför, så du kan fokusera på andra viktiga saker. Att sälja en bostad kan ibland innebära mer arbete än man tror. Det är inte bara småsaker som kanske behöver fräschas upp, det kan också behövas en städning av Bostaden för att den verkligen ska glänsa. Vi på Fintrent har en specialutformad tjänst för just visningsstädning. En anledning till att investera i visningsstädning är att det statistiskt sett lönar sig och innebär ett högre försäljningspris för din bostad. Ett välstädat hem blir automatiskt mer attraktivt för intresserade köpare. Hör gärna av er så ordnar vi en offert baserad på era önskemål!

Ange vad behöver du hjälp med och fyll i formuläret och boka online för en gratis offert förfrågan

professionell Visningsstädning

Första intrycket har en bestående effekt och när det gäller att sälja ditt hem finns det så många saker att tänka på innan du öppnar dörren för potentiella köpare och fastighetsmäklare. En köparens första intryck av ditt hem kommer att ge dem uppfattning om husets värde – och påverkar slutligen det slutliga försäljningspriset. Av det skälet är det viktigt att ditt hem ser bra ut genom hela försäljningskampanjen. Fintrent har ett team av högutbildade professionella som specialiserar sig på visningsstädning i hela Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi hjälper ofta enskilda kunder och fastighetsmäklare som ber om hjälp från våra professionella team att göra en visningsstädning inför viktiga försäljningar.

Nöjdhetsgaranti!

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av Fintrent och därför erbjuder vi alla våra kunder 100 % Nöjd kund garanti.

Försäljning? Låt oss ta hand om din visningsstädning.

Är det dags att byta bostad? Att sälja en bostad kan ibland innebära mer arbete än man tror. Det är inte bara småsaker som kanske ska rustas upp, det kan även behövas en städning av bostaden för att få den att verkligen skina. Vi på Fintrent har en specialutformad tjänst för just visningsstädning. När du anlitar oss, du kommer kunna känna dig trygg med att visa upp ditt hem till dina köparen.
En anledning till att investera i visningsstädning är att Ett välstädat hem blir automatiskt mer attraktivt för intresserade köpare och det kan betyda högre försäljningspris. Den visningsstädning vi erbjuder är mer eller mindre lika omfattande som vår storstädning. Hör gärna av dig så ordnar vi en offert baserad på dina önskemål!